Nya öppettider

Det börjar bli höst och här kommer lite information om öppettider resten av säsongen och lite goda nyheter om faktureringen 2025.

Golfbanorna och drivingrangen

Vi siktar på att hålla 18-hålsbanan öppen till och med 13 oktober beroende på väder och nederbörd. Vi har haft en fantastisk sensommar/tidig höst men enligt väderprognosen ser det ut att vända denna vecka med kallare väder och regn.

När det blir rejält med minusgrader på nätterna kommer samtliga bollar på rangen att plockas in och bollautomaten kommer stängas av och tömmas på vatten för att undvika sönderfrysning.

9-hålsbanan är öppen så länge det är frost/is/snöfritt.

Restaurangen

Mellan 23-29 september är öppettiderna kl. 09.00-16.00 alla dagar i veckan, därefter kl. 09.00-15.00 t om 13 oktober eller när 18-hålsbanan stänger för säsongen. Från och med 1 oktober serveras ingen dagens lunch, endast mackor och den fasta menyn. 

Kiosken

Kiosken håller öppet kl. 08.00-19.00 resten av säsongen.

Reception/shop/kansli

Mellan 23-29 september är öppettiderna kl. 08.00-16.00 alla dagar i veckan, därefter kl. 08.00-15.00 t om 13 oktober eller när 18-hålsbanan stänger för säsongen. Undantag kan förekomma vid låg beläggning.

Kansliet kommer efter 13 oktober normalt vara bemannat mån-tors kl. 07.00-15.00, dock kan undantag förekomma. Ni når oss alltid via info@karlskogagk.se om kansliet är obemannat.

Fakturering årsavgifter 2025

I år skedde en stor förändring hos Svenska Golfförbundet vilket innebar att vi inte kunde skicka fakturorna från klubben direkt. Vi valde att samarbeta med Finqr vilket tyvärr inte har fungerat som det var tänkt. De har inte hållit vad de utlovat och vi har denna vecka därför avbrutit avtalet med dem.

Med största sannolikhet kommer vi fakturera årsavgifterna via Min Golf kommande säsong. Ni får information via mail när fakturan finns tillgänglig för betalning på er sida på Min Golf och vi kan då åter erbjuda betalning via autogiro vilket många saknade denna säsong. Vi jobbar även på att få till en lösning med Epassi för er som får ert friskvårdsbidrag via dem. 

Vi återkommer med mer information om faktureringen av årsavgifterna under hösten.

FÖLJ OSS PÅ NÄTET