Karlskoga GK

Restaurang

 

 

Dagens lunch Vecka 21

Måndag

Thailändsk fläskköttsgryta med citrongräs, röd curry, kokos samt ris
Bostonfylld choritzokorv med potatismos och chilidressing
Grillad halloumi med grönsaksris och guacamole i tortillabröd

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk och lingon
Fiskgratäng med räkor och musslor i vin och dillsås
Grillad halloumi med grönsaksris och guacamole i tortillabröd

Onsdag

Fläskschnitzel Cordon Blu med råstekt potatis och rödvinssky
Heta köttfärsspett med ugnrostad potatis och morotstzatiziki
Grillad halloumi med grönsaksris och guacamole i tortillabröd

Torsdag

Krämig kycklinglasagne med vitlökstopping
Grönpepparsauté med champinjoner, bacon och grönsaksbulgur
Grillad halloumi med grönsaksris och guacamole i tortillabröd

Fredag

BBQ-buffé med fläskfilé, grillad kyckling och heta korvar med tillbehör
Fish & chips med remouladssås
Grillad halloumi med grönsaksris och guacamole i tortillabröd

Lördag

Fläskfilé black & white med potatisgratäng
Ugnsbakad fiskfilé med räkhollandaise och dillslungad kulpotatis
Grillad halloumi med grönsaksris och guacamole i tortillabröd

Söndag

Fläskfilé black & white med potatisgratäng
Ugnsbakad fiskfilé med räkhollandaise och dillslungad kulpotatis
Grillad halloumi med grönsaksris och guacamole i tortillabröd

Logga in på Min Golf

Följ oss på nätet

Vi samarbetar med

SISU Idrottsutbildarna