Kontantfri anläggning

Från och med 1 januari 2020 är Karlskoga GK en kontantfri anläggning!

Som många andra golfklubbar och företag har vi beslutat att bli kontantfria. Kontanthanteringen har minskat kraftigt de senaste tre åren och av den totala försäljning i klubbhuset 2019 skedde 4,8% med kontanter.

Klubbens kostnader för kontanthantering har blivit betydligt mycket dyrare, det är väldigt svårt att få tag i växel och vi minskar risken för inbrott genom att bli kontantfria.

Betalning i reception, restaurang och kiosk kan ske med kort eller Swish. Greenfee och tävlingsavgifter går att betala vid bokning i Min Golf, vid tävlingar med shotgunstarter kommer det bli obligatoriskt vid anmälan för att minska trycket och få en snabbare hantering i receptionen vid incheckning.

I restaurangen och kiosken kan ni även använda klubbkortet som finns till försäljning i restaurangen. Betala 500 kr och ni får kortet laddat med 600 kr!
Kortet går även att använda på Restaurang Alfred som ligger i stadshotellet.