Golf & Culture Cup 5 juli

I samarbete med Melia Villaitana Golf Club och Golfstore Karlstad samt 8 golfklubbar, arrangeras traditionellt kvalspel. De segrande lagen vinner
en golfresa med finalspel på Melia Villaitana Golf Club i oktober. De närmaste placerade lagen vinner priser från ett generöst prisbord.
I samband med tävlingarna erbjuds även att köpa en plats på finalresan till reducerat pris.

Tävlingen, som är en partävling med irish greensome som tävlingsform, genomförs på Karlskoga GK söndag 5 juli med rullande start från kl. 08.00.

Startavgiften är 230 kr per person, eventuell tävlingsgreenfee 150 kr och anmälan sker via Min Golf på golf.se, se inbjudan samt tillfälliga lokala ordningsföreskrifter med anledning av Covid-19 nedan.

Golf & Culture Cup 2020

Tillfälliga lokala ordningsföreskrifter, Covid-19