18-hålsbanan öppnar fredag 3 april

18-hålsbanan öppnar för spel med ordinarie greener fredag 3 april kl. 13.00.

• Bokning sker via Min Golf
  • Betalning av eventuell greenfee kan göras i Min Golf eller på plats i receptionen
  • Golfbilar är tillåtna på banan. Bil går att hyra och betala via Min Golf.
  • Drivingrangen öppnar kl. 10.00 på fredag.
  • Kiosk och restaurang är stängda.
  • Toaletten vid hål 6 är öppen, allt annat vatten på banan och toaletten vid kiosken är avstängt.
  • Vid hög beläggning plockar vi ihop 2-bollar, med starttid mellan kl. 08.00-13.00,  till 4-bollar.
  • Bunkerkrattorna är borttagna tillsvidare. Jämna ut med klubba eller fot efter slag i bunker.
  • Låt flaggstången sitta i när du puttar och ha handske på dig när du plockar upp bollen ur hålkoppen.

Receptionen öppnar kl. 10.00 på fredag. Passa på att köpa ett årskort på rangen! Ett personligt kort kostar 895 kr och ett familjekort 1 195 kr.
Vid risk för frost stänger vi av banan tills dess att det är spelbart.

På lördag öppnar banan 10.00 på grund av risk för frost. Om väderprognosen ändrar sig öppnar vi upp tidsbokningen tidigare.

Covid-19

Vi följer de riktlinjer som samhället utfärdar och tar del av och följer de riktlinjer som Svenska Golförbundet utfärdar.

Det är nu väldigt viktigt att vi visar hänsyn mot varandra! Vi har fortfarande möjligheten och förmånen att spela golf på Karlskoga Golfklubb och för gällande rekommendationer ber vi er läsa igenom den information som återfinns på Folkhälsomyndighetens hemsida samt ta del av information på Krisinformation.se. Frågor angående viruset och symptom ställs bäst till 113 13 för mindre akuta frågor samt 1177 vid viktigare ärenden. Akutfall kontaktar givetvis 112.

Även Svenska Golfförbundet har utfärdat riktlinjer.

Stanna hemma om du har ett eller flera av följande symptom:

• Feber
  • Hosta