Klubbresa till Tunisien

Följ med Karlskoga GK till Tunisien och Marhaba Palace 17 april 2020! Välj själva om ni vill åka en eller två veckor.

Tunisien ligger bara några timmars flygresa bort men är ändå som en annan värld. De myllrande basarerna, de fina stränderna och det sköna vädret är bara början.

Under veckan blir det spel på El Kantaoui Golf Course som erbjuder två 18-hålsbanor - Panorama och Sea Course. Dessa två banor av olika karaktär gör att din golfupplevelse blir både intressant och omväxlande.

Under din vistelse bor du på femstjärniga Marhaba Palace med en privat strand och Port El Kantaoui Golfklubb inom gångavstånd. Här kan du koppla av vid poolen, på stranden eller i spa-avdelningen.

Resan kostar 11 390 kr för en vecka och då ingår:

• Direktflyg t/r Stockholm-Monastir inklusive skatter och golfbag
  • Transfer från flygplatsen t or
  • Boende i dubbelrum inkl. all inclusive
  • 5 greenfee på Sea Course/Panorama Course
    Eastonvärd på plats

För pris och innehåll för er som vill resa två veckor, se inbjudan nedan.

Inbjudan Tunisien 2020

Anmälan och förfrågningar skickas till Kjell Ivarsson, ivarsson.karlskoga@gmail.com.