Karlskoga GK

Höst på Karlskoga GK

Höst på Karlskoga GK

Banorna och drivingrangen

Det finns i år inget fast datum för stängning av 18-hålsbanan, vi får se hur hösten utvecklar sig med väder och risk för skador på greenerna. Målet är att hålla öppet någon vecka längre än de tre senaste säsongerna men vi vill inte riskera att få mögelskador om vädret inte är gynnsamt.

När det blir rejält med minusgrader under nätterna kommer samtliga bollar på drivingrangen plockas in och bollautomaten kommer stängas av och tömmas på vatten för att undvika sönderfrysning.

9-hålsbanan är öppen så länge det är frost/is/snöfritt.

Restaurangen

Mellan 30 september till 13 oktober är öppettiderna kl. 10.00-15.00 alla dagar i veckan, därefter stänger restaurangen för året.

Kiosken

Från och med 30 september är kiosken stängd på vardagar och håller endast öppet lör-sön kl. 09.00-16.00 t om 13 oktober.

Reception/shop/kansli

Från 30 september är öppettiderna mån-sön kl. 08.00-15.00 till och med 13 oktober, dock kan undantag förekomma vid låg beläggning. 14 oktober stänger receptionen/shopen för året.

Kansliet kommer efter 13 oktober normalt vara bemannat mån-tors kl. 07.00-15.00, dock kan undantag kan förekomma. Ni når oss alltid via e-post info@karlskogagk.se om kansliet är obemannat.

Logga in på Min Golf

Följ oss på nätet

Vi samarbetar med

SISU Idrottsutbildarna