Karlskoga GK

Nyheter

14, Juni 2021

Tävling midsommarafton

Var med och tävla på midsommarafton! För första gången på många år genomför vi en tävling på midsommarafton med shotgunstart kl. 09.00 där Osteopatcenter står som värd för tävlingen. Osteopatcenters midsommarslag är en partävling där vi spelar bästboll i två klasser. Anmälningsavgiften är 300 kr/par och eventuell tävlingsgreenfee 200 kr/pers för gästande spelare. Läs mer.  Läs mer »

28, Maj 2021

Vagnboden

Nu är samtliga armaturer i vagnboden utbytta till nya med ledbelysning. Vi har även monterat en ny dörrstängare som stänger sig själv efter 1 minut när man har ställt upp den.  Läs mer »

28, Maj 2021

Banstatus 28 maj

9-hålsbanan, övningsområdet, puttinggreen och drivingrangen har nu öppnat för spel. Alla träningar och lektioner kommer genomföras som planerat lördag och söndag. Träningen för 36-54 i kväll är inställd. Beslutet om 18-hålsbanan står fast och den öppnar tidigast på måndag.  Läs mer »

27, Maj 2021

Banstatus 27 maj

Vi har nu beslutat att 18-hålsbanan kommer vara stängd till och med söndag. Det är jättetråkigt med tanke på att det skall bli fint väder i helgen men det är tyvärr nödvändigt. Det har kommit 40mm regn på ett dygn på en redan vattensjuk bana. Alla bunkrar är vattenfyllda och har svämmat över, det samma gäller dammarna på hål 14 och det kommer ta flera dagar innan det går att tas sig ut med maskiner på banan. Läs mer...  Läs mer »

26, Maj 2021

Avstängt!

Hela anläggningen kommer vara avstängd onsdag till och med fredag på grund av den stora mängd nederbörd som kommer under dagen och natten, det gäller även 9-hålsbanan, drivingrangen och samtliga övningsområden. Det är redan pölar ute på banan och det skall komma ca 30 mm regn till och med torsdag på en redan regnsjuk anläggning. Samtliga träningar är inställda till och med fredag, gäller även grönt kort på torsdag. Läs mer...  Läs mer »

19, Maj 2021

Status 18-hålsbanan

18-hålsbanan kommer öppna på torsdag igen efter att ha varit stängd några dagar, hela banan klipps idag onsdag. Tyvärr ser väderprognosen allt annat än bra ut från och med lördag så det kan bli aktuellt att stänga igen med kort varsel. Vi ber er att lägga tillbaka uppslagna torvor på hela banan, även i ruff och på tee. Läs mer...  Läs mer »

19, Maj 2021

18-hålsbanan avstängd

18-hålsbanan kommer att vara avstängd mån-ons denna vecka på grund av all nederbörd, det är för blött för att tillåta spel på banan. Nytt beslut om öppning tas onsdag eftermiddag. 9-hålsbanan, drivingrangen och övningsområdet är öppna som vanligt. Receptionen håller stängt måndag och är öppen kl. 08.00-15.00 på tisdag och onsdag Restaurangen är öppen kl. 08.00-15.00 mån-ons, lunch serveras kl. 11.30-14.30.  Läs mer »

20, April 2021

18-hålsbanan öppnar 23 april

Fredag 23 april kl. 12.00 öppnar 18-hålsbanan för säsongen och tidbokningen är nu öppnad. Det kommer vara mattor på en del tee och den del MUA på grund av banarbete men samtliga greener är öppna för spel. Vi påminner om att obligatorisk, personlig ankomstregistrering gäller för samtliga tidsbokningar. Använd gärna apparna Min Golf Bokning, On Tag eller nya terminalen i klubbhuset. Det går givetvis bra att ankomsregistrera sig i receptionen när den är öppen. Läs mer...  Läs mer »

24, Mars 2021

Status anläggningen

9-hålsbanan är öppen för spel så länge det är frostfritt. Eventuell greenfee betalas via Swish, uppgifter finns i klubbhuset vid scorekorten. Drivingrangen är öppen för självplock, alla mattor ligger ute. Vi väntar på att det skall vara plusgrader hela dygnet innan vi kan slå på vattnet i bollautomaten. Service utförs på maskinen 26 mars och då installeras en ny terminal för kortbetalning. Denna vecka kommer även 10 000 nya rangebollar lagom till säsongsstart. Läs mer...  Läs mer »

Logga in på Min Golf

Följ oss på nätet

Vi samarbetar med

SISU Idrottsutbildarna