Karlskoga GK

Nyheter

28, Augusti 2020

Banrapport augusti

Det har varit varmt och torrt nu i flera veckor och väldigt högt tryck på bokningar på 18-hålsbanan. Skötselschemat har kunnat följas trots högtryck på banan. Under vecka 31 gödslades greener och tees rejält för att vara starka och med god tillväxt när vi gick in i augusti. Greenerna har lite för bra tillväxt fortfarande som bör avta i närtid men enligt analys så mår de riktigt bra och inget angrepp eller sjukdomar för tillfället. Läs mer...  Läs mer »

21, Augusti 2020

Avslutning damer

Tisdagen den 15 september kl. 17:00 träffas alla damer som spelar golf på golfklubben, för spel på lilla banan. Vi avslutar med korvgrillning kl. 19.00. Ni som inte vill spela dyker upp till korvgrillningen som vi bjuder på. Anmäl via Min Golf senast den 13 september och skriv om ni vill golfa eller inte. Välkomna!  Läs mer »

8, Juli 2020

Golfveckan närmar sig

Måndag 13 juli startar årets golfvecka. Partävlingarna är i princip redan fullbokade men det finns fortfarande plats i singeltävlingarna på måndag och torsdag. Alla som spelar under golfveckan är med i tävlingen om en parkeringsplats under 1 år! Läs mer...  Läs mer »

23, Juni 2020

Golf & Culture Cup 5 juli

I samarbete med Melia Villaitana Golf Club och Golfstore Karlstad samt 8 golfklubbar, arrangeras traditionellt kvalspel. De segrande lagen vinner en golfresa med finalspel på Melia Villaitana Golf Club i oktober. De närmaste placerade lagen vinner priser från ett generöst prisbord. I samband med tävlingarna erbjuds även att köpa en plats på finalresan till reducerat pris. Läs mer...  Läs mer »

17, Juni 2020

Tävlingar 2020

1 juli startar vi årets tävlingsverksamhet för samtliga åldersgrupper! Första helgtävling är Golf & Culture Cup söndag 5 juli, fullständigt tävlingsprogram hittar ni nedan. Läs mer..  Läs mer »

14, Juni 2020

Öppettider midsommarafton

Receptionen är öppen kl. 07.00-13.00. Övrig tid går eventuell greenfee att betala via Swish, instruktioner finns i klubbhuset. Det går att få ut bollar till rangen via kortbetalning direkt på bollautomaten. Restaurangen är öppen kl. 09.00-13.00 med ett enklare utbud, ingen dagens lunch serveras. Läs mer... Trevlig midsommar!  Läs mer »

5, Juni 2020

Juniorläger 15-18 juni

15-18 juni har vi ett sommarläger där vi både tränar och spelar. Vi kommer att spela Teen Tour Cup på onsdagen där alla kan deltaga. För att vara med på lägret krävs att man har genomgått grönt kort kurs. Vi äter gemensam lunch onsdag och torsdag, mellanmål tar var och en med sig, (det blir långa dagar i solen). Vi avslutar lägret på torsdag med att grilla korv och hamburgare. Lägret är kostnadsfritt, föranmälan krävs och görs till info@karlskogagk.se med namn och golf-id. Läs mer...  Läs mer »

27, Maj 2020

Gräsroten

Vår förening är en del av Svenska Spels initiativ Gräsroten som årligen delar ut miljoner till ungdomsidrotten. Välj oss nästa gång du spelar så är vi med och delar på pengarna. Gör det på svenskaspel.se/grasroten eller hos ditt ombud.  Läs mer »

18, Maj 2020

Banrapport maj

Efter en gynnsam vinter så har vi idag spelat golf på 18 hålsbanan i 1,5 månad. Helt otroligt. Då läget är som det är i världen idag så blir det väldigt mycket spel på banan vilket förstås är kul men vi måste förstå att vi står inför en riktigt tuff säsong. Vi kan se att slitageskador på tee, greenområden, fairway och gångstråk kommer att bli extremt i år och det kommer krävas extra skötselåtgärder i perioder. Läs mer...  Läs mer »

23, April 2020

Kursprogram 2020

Nu finns årets kursprogram utlagt på hemsidan. Vi fortsätter med 36-54, inspirationsträning och utvecklingsträningen, fullständigt program hittar ni nedan. Anmälan sker via mail till info@karlskogagk.se eller på plats i receptionen, gäller samtliga grupper. Läs mer...  Läs mer »

Logga in på Min Golf

Följ oss på nätet

Vi samarbetar med

SISU Idrottsutbildarna