Karlskoga GK

Nyheter

3, April 2020

Tävlingsverksamhet

Idag har Svenska Golfförbundet kommit ut med nya riktlinjer för tävlingsverksamhet på golfklubb med anledning av Coronaviruset. ”SGF:s skarpa rekommendation till GDF och golfklubbarna är att folkhälsan – och golfens ansvar att motverka smittspridningen – ska stå i fokus och att GDF och golfklubbarna ska följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd att tills vidare skjuta upp all tävlingsverksamhet, men inte sällskapsspel (träning). Läs mer...  Läs mer »

1, April 2020

18-hålsbanan öppnar fredag 3 april

18-hålsbanan öppnar för spel med ordinarie greener fredag 3 april kl. 13.00. Bokning sker via Min Golf, betalning av eventuell greenfee kan göras i Min Golf eller på plats i receptionen. Drivingrangen öppnar kl. 10.00 på fredag. Läs mer...  Läs mer »

26, Mars 2020

När öppnar 18-hålsbanan?

En del banor i vårt närområde öppnar till kommande helg och många är nyfikna på när vi öppnar 18-hålsbanan. Vårt mål har varit att öppna till påskhelgen men vi jobbar för högtryck för att kunna öppna redan nästa helg. Varför kan vi inte öppna redan nu till helgen när andra anläggningar gör det? Läs mer...  Läs mer »

20, Mars 2020

Banrapport

Med anledning av att golfsuget nu börjar att tillta kommer här en lägesrapport från 18-hålsbanan och drivingrangen. I stort sett alla ytor (greener, tee och fairway) ser ut som de gjorde i oktober när vi stängde. Den otroligt blöta hösten/vintern har gjort att inte ens mögelangreppen har trivts och vi har endast några enstaka fläckar på någon green och tee. Läs mer...  Läs mer »

16, Mars 2020

Årsmöte och upptaktsträffar

På grund av rådande situation med coronaviruset är damernas och seniorernas upptaktsträffar onsdag 15 april inställda. Vårårsmötet torsdag 26 mars kommer att genomföras som planerat då vi behöver en fastställd resultat- och balansräkning inför deklarationen. Dock kommer mötet hållas så kort som möjligt och vi har ingen gemensam fika efter avslutat möte. Vi ber er att inte komma på årsmötet om ni inte känner er helt friska! Styrelsen Karlskoga GK  Läs mer »

27, Februari 2020

Kontantfri anläggning

Från och med 1 januari 2020 är Karlskoga GK en kontantfri anläggning! Som många andra golfklubbar och företag har vi beslutat att bli kontantfria. Kontanthanteringen har minskat kraftigt de senaste tre åren och av den totala försäljning i klubbhuset 2019 skedde 4,8% med kontanter. Klubbens kostnader för kontanthantering har blivit betydligt mycket dyrare, det är väldigt svårt att få tag i växel och vi minskar risken för inbrott genom att bli kontantfria. Läs mer...  Läs mer »

4, Februari 2020

Följ med Karlskoga GK till Bro Hof

Lördagen den 13 juni arrangerar Karlskoga Golfklubb en dagsresa till Bro Hof där Scandinavian Mixed spelas. Det är den tredje tävlingsdagen och man har möjlighet att följa många av elitspelarna på både herr- och damsidan som förväntas vara kvar i tävlingen. Resan kostar 450 kr. I priset ingår buss Karlskoga – Bro Hof t or samt inträdesbiljett till tävlingen. Läs mer...  Läs mer »

27, Januari 2020

Utbildning Världshandicap

Nu börjar det närma sig 1 mars 2020 då världshandicapsystemet införs i Sverige. Nu finns en kostnadsfri digital utbildning för golfspelare som vill veta mer om hur världshandicapsystemet fungerar. Utbildningen är indelad i fyra avsnitt – introduktion, baskunskaper, fördjupning och övergången, läs mer via länken nedan. Läs mer...  Läs mer »

Logga in på Min Golf

Följ oss på nätet

Vi samarbetar med

SISU Idrottsutbildarna