Karlskoga GK

Nyheter

16, April 2019

Banstatus 18-hålsbanan

Vi har haft som mål att öppna 18-hålsbanan torsdag 18 april men tyvärr måste vi skjuta på premiären. Det har varit ned till -8 grader på nätterna den senaste vecka och den korta stunden under dygnet som det varit varmt och soligt räcker inte till för att få upp jordtemperaturen så tillväxten tar fart. Vintern har varit tuff med kraftig isbildning och vi behöver ordentlig tillväxt på greenerna innan vi släpper på för spel. Läs mer...  Läs mer »

9, April 2019

Städdag 13 april

Årets städdag genomförs lördag 13 april kl. 09.00. Vi samlas nedanför övningsgreenerna där ni blir tilldelade ett hål att städa. Vilken typ av ersättning ni vill ha anmäls till arbetsledaren på respektive hål och denna ersättning utbetalas under dagen, dock ej kontanter. Reservdagar för de som har förhinder blir måndag till fredag 8 till 12 april. Obligatorisk anmälan om detta till kansliet.Obs!! detta är reservdagar för de som absolut inte kan komma den 13 april. Läs mer...  Läs mer »

4, April 2019

Golfrestaurangen öppnar 15 april

Måndag 15 april öppnar Golfrestaurangen för säsongen! Vi har öppet kl. 11.30-14.30 för lunchservering tills dess att 18-hålsbanan öppnar. Veckans lunchmeny hittar ni på karlskogagk.se från och med måndag morgon 15 april och det kommer även finnas en helt ny a la carte meny denna säsong. Läs mer...  Läs mer »

29, Mars 2019

Banrapport mars

Vi har efter några intensiva veckor i februari/mars avslutat tre olika projekt på banan i samarbete med Thyras AB. Första veckan i februari dränerade vi området framför green på hål 10. Den gamla filtiga och vattenhållande grästurfen skalades bort och dräneringsrör samt grus påfördes. Det som återstår nu är finplanering, montering av fw spridare och sådd. Läs mer...  Läs mer »

28, Mars 2019

Nu har rangen öppnat!

Nu har drivingrangen öppnat för säsongen och bollautomaten är laddad med 10 000 nya bollar! Från och med i morgon kl. 12.00 går det att köpa årskort, shopen håller öppet kl. 12.00-18.00 fredag 29 mars. Under helgen är shopen stängd. Ett personligt årskort kostar 795 kr och ett familjekort 1 095 kr, det går även att ladda ett Solokort med valfritt belopp. Det går också som tidigare att använda betal/kreditkort på bollautomaten, 24 bollar kostar 20 kr. Välkomna!  Läs mer »

27, Mars 2019

Juniorläger

Träning/Spelläger på Hökensås 19-21 april Fredag den 19 april åker vi till Hökensås GK för årets vårläger. Vi kommer under tre dagar att spela sammanlagt minst 3 st 18-håls rundor. Vi kommer att bo i enklare boenden på Hökensås golfklubb så vi tar med egna sänglinnen. Frukost, lunch och middag äter vi på klubben. Läs mer...  Läs mer »

26, Mars 2019

9-hålsbanan öppnar

Nu är 9-hålsbanan öppen för spel! Tänk på att banan är helt avstängd vid eventuell frost, det finns risk för minusgrader på nätterna enligt väderprognosen. Vi återkommer med information om när drivingrangen öppnar.  Läs mer »

25, Mars 2019

Status 9-hålsbanan och drivingrangen

Det har torkat upp ordentligt efter blåsvädret i helgen och vi siktar på att öppna 9-hålsbanan onsdag 27 mars om inget oförutsett händer. Vi gör ett utskick när vi bestämt exakt tid för öppning. På rangen är det fortfarande områden som är ganska blöta om som kommer "svälja" bollar. Vi har 11 000 nya rangebollar till denna säsong och om vädret håller i sig skall det torka upp så vi kan öppna i slutet av denna vecka. Läs mer....  Läs mer »

Logga in på Min Golf

Följ oss på nätet

Vi samarbetar med

SISU Idrottsutbildarna