Karlskoga GK

Nyheter

20, April 2021

18-hålsbanan öppnar 23 april

Fredag 23 april kl. 12.00 öppnar 18-hålsbanan för säsongen och tidbokningen är nu öppnad. Det kommer vara mattor på en del tee och den del MUA på grund av banarbete men samtliga greener är öppna för spel. Vi påminner om att obligatorisk, personlig ankomstregistrering gäller för samtliga tidsbokningar. Använd gärna apparna Min Golf Bokning, On Tag eller nya terminalen i klubbhuset. Det går givetvis bra att ankomsregistrera sig i receptionen när den är öppen. Läs mer...  Läs mer »

24, Mars 2021

Status anläggningen

9-hålsbanan är öppen för spel så länge det är frostfritt. Eventuell greenfee betalas via Swish, uppgifter finns i klubbhuset vid scorekorten. Drivingrangen är öppen för självplock, alla mattor ligger ute. Vi väntar på att det skall vara plusgrader hela dygnet innan vi kan slå på vattnet i bollautomaten. Service utförs på maskinen 26 mars och då installeras en ny terminal för kortbetalning. Denna vecka kommer även 10 000 nya rangebollar lagom till säsongsstart. Läs mer...  Läs mer »

17, Mars 2021

Banrapport mars

Efter en kall period i slutet på januari och hela februari så försvann snö och is på en vecka. Det var bra att vintern blev kall och kort då vi ser att lite ytliga skador av isbränna, snömögel och frostskador på alla ytor mer eller mindre. De största skadorna är efter all körning på banan i samband med byggnationerna. Greenerna ser bra ut med endast några greener som har få eller lite snömögel. Läs mer...  Läs mer »

10, Mars 2021

Vårårsmöte 25 mars

Årets vårårsmöte hålls torsdag 25 mars kl. 19.00. På grund av rådande pandemi kommer mötet genomföras digitalt. Anmälan sker via länken nedan. Föredragningslista, resultat- och balansräkning, verksamhetsberättelser samt styrelsens förslag finns i TeeTime nr 1 2021 som ni hittar via länken nedan.  Läs mer »

9, Februari 2021

Årsmöte och upptaktsträffar

Damernas och seniorernas upptaktsträffar som brukar genomföras i april ställs in även i år på grund av pandemin. Vårårsmötet kommer genomföras digitalt via Zoom 25 mars. Kallelse och underlag kommer i TeeTime senast två veckor innan.  Läs mer »

19, Januari 2021

Börja spela golf!

24 april startar årets första kurs för säsongen, vi kör intensivt under tre dagar fördelat på två helger och det finns tre olika grupper att välja på med olika startdatum. Kursen kostar 2 995 kr och då ingår kurs, teorimaterial och fritt spel på anläggningen hela 2021. Läs mer...  Läs mer »

Logga in på Min Golf

Följ oss på nätet

Vi samarbetar med

SISU Idrottsutbildarna