Karlskoga GK

Nyheter

10, November 2020

Höstårsmöte 26 november

Årets höstårsmöte hålls torsdag 26 november kl. 19.00. På grund av rådande situation kommer mötet genomföras digitalt. Mer information om hur man ansluter till mötet kommer skickas ut i god tid innan. Föredragningslista, verksamhetsplan, budget samt valberedningens förslag finns i TeeTime nr 2 2020 som ni hittar via länken nedan. Läs mer...  Läs mer »

14, Oktober 2020

Höst på Karlskoga GK

Målet är att hålla 18-hålsbanan öppen till och med 18 oktober beroende på väder och nederbörd. När det blir rejält med minusgrader under nätterna kommer samtliga bollar på drivingrangen plockas in och bollautomaten kommer stängas av och tömmas på vatten för att undvika sönderfrysning. 9-hålsbanan är öppen så länge det är frost/is/snöfritt. Läs mer...  Läs mer »

13, Oktober 2020

Banrapport oktober

En varm oktober har gjort att gräset har haft en bra tillväxt vilket har fört med sig att vi har haft ett omfattande snömögel och Pythium angrepp på våra spelytor. Snömögelangreppet var riktigt svårt att få stopp på. Efter ett antal behandlingar så gav det med sig och vi ser lite skador på greenerna som dock har börjat att läka ihop p g a värmen och den bra tillväxten. Läs mer...  Läs mer »

28, Augusti 2020

Banrapport augusti

Det har varit varmt och torrt nu i flera veckor och väldigt högt tryck på bokningar på 18-hålsbanan. Skötselschemat har kunnat följas trots högtryck på banan. Under vecka 31 gödslades greener och tees rejält för att vara starka och med god tillväxt när vi gick in i augusti. Greenerna har lite för bra tillväxt fortfarande som bör avta i närtid men enligt analys så mår de riktigt bra och inget angrepp eller sjukdomar för tillfället. Läs mer...  Läs mer »

21, Augusti 2020

Avslutning damer

Tisdagen den 15 september kl. 17:00 träffas alla damer som spelar golf på golfklubben, för spel på lilla banan. Vi avslutar med korvgrillning kl. 19.00. Ni som inte vill spela dyker upp till korvgrillningen som vi bjuder på. Anmäl via Min Golf senast den 13 september och skriv om ni vill golfa eller inte. Välkomna!  Läs mer »

8, Juli 2020

Golfveckan närmar sig

Måndag 13 juli startar årets golfvecka. Partävlingarna är i princip redan fullbokade men det finns fortfarande plats i singeltävlingarna på måndag och torsdag. Alla som spelar under golfveckan är med i tävlingen om en parkeringsplats under 1 år! Läs mer...  Läs mer »

23, Juni 2020

Golf & Culture Cup 5 juli

I samarbete med Melia Villaitana Golf Club och Golfstore Karlstad samt 8 golfklubbar, arrangeras traditionellt kvalspel. De segrande lagen vinner en golfresa med finalspel på Melia Villaitana Golf Club i oktober. De närmaste placerade lagen vinner priser från ett generöst prisbord. I samband med tävlingarna erbjuds även att köpa en plats på finalresan till reducerat pris. Läs mer...  Läs mer »

17, Juni 2020

Tävlingar 2020

1 juli startar vi årets tävlingsverksamhet för samtliga åldersgrupper! Första helgtävling är Golf & Culture Cup söndag 5 juli, fullständigt tävlingsprogram hittar ni nedan. Läs mer..  Läs mer »

14, Juni 2020

Öppettider midsommarafton

Receptionen är öppen kl. 07.00-13.00. Övrig tid går eventuell greenfee att betala via Swish, instruktioner finns i klubbhuset. Det går att få ut bollar till rangen via kortbetalning direkt på bollautomaten. Restaurangen är öppen kl. 09.00-13.00 med ett enklare utbud, ingen dagens lunch serveras. Läs mer... Trevlig midsommar!  Läs mer »

5, Juni 2020

Juniorläger 15-18 juni

15-18 juni har vi ett sommarläger där vi både tränar och spelar. Vi kommer att spela Teen Tour Cup på onsdagen där alla kan deltaga. För att vara med på lägret krävs att man har genomgått grönt kort kurs. Vi äter gemensam lunch onsdag och torsdag, mellanmål tar var och en med sig, (det blir långa dagar i solen). Vi avslutar lägret på torsdag med att grilla korv och hamburgare. Lägret är kostnadsfritt, föranmälan krävs och görs till info@karlskogagk.se med namn och golf-id. Läs mer...  Läs mer »

Logga in på Min Golf

Följ oss på nätet

Vi samarbetar med

SISU Idrottsutbildarna