Tidsbokningsregler

Tidsbokning 2021

Tidsbokning sker via MinGolf eller appen MinGolf Bokning. Vid behov ringer du receptionen på telefon 0586-72 81 90.

Det är väldigt viktigt att ni inte slår ut innan er starttid vid hårt tryck på banan för att undvika köbildning under ronden.

• Tidsbokning skall ske samtliga dagar i veckan mellan kl 06.00-19.50, därutöver bollränna, som sitter vid 1:a tee.
  • Tidsbokning kan ske hur lång tid som helst i förväg under året, både av medlem och gäst. Man kan ha 4 samtidiga bokningar men dock max en bokning per dag.
  • Fyra tider per lör/sön/heldag, kl. 08.30, 10.30, 12.30, 14.30, är medlemstider som endast kan bokas av medlemmar två dagar innan från kl. 07.00.
  • Samtliga spelare i bollen skall identifieras med golf-id vid bokning.
  • Obligatorisk, personlig ankomstregistrering gäller för alla tidsbokningar. Det kan ske via apparna Min Golf Bokning eller OnTag, via receptionen eller via terminal minst 15 minuter innan starttid.
  • Avbokning av starttid skall ske minst 4 timmar före bokad starttid.
  • Medlem som inte är ankomstregistrerad debiteras en No Showavgift på 200 kr.
  • Greenfeegäst som inte är ankomstregistrerad debiteras aktuell greenfee.
  • Vid hög beläggning på banan tillåts endast tre och fyrbollar att starta. Receptionen/kansliet sätter ihop tvåbollar till fyrbollar i starttidsschemat för att utnyttja banan optimalt och för ett jämnare speltempo på banan.

Missbruk av ankomstanmälan när man inte är på anläggningen likställs med No Show. Vid upprepade tillfällen kan det leda till avstängning.

Tidbokningsreglerna kan komma att ändras under säsongen vid behov.