Senior

Måndagsgolfen. Avslutningstävling 2 oktober

Tisdagen den 25/9 är sista möjligheten att påverka ställningen i måndagsgolfens Order of Merit.

Följande tisdag 2/10 spelas avslutningstävlingen för säsongen. Resultatet räknas inte in i OoM.
Kl 18.00 efter tävlingen sker prisutdelning för avlutningstävlingen och måndagsgolfen, seniorkommittén bjuder på mat till alla som deltagit i minst 4 deltävlingar.
Anmälan som vanligt på Min Golf. Du anger i anmälan om du tänker delta i middagen. Om du inte kan spela men vill delta i middagen och prisutdelning skriver du det i anmärkningsfältet i anmälan.

Priserna för måndagsgolfen består som vanligt av presentkort.
Nytt för i år är att priserna kan fördelas mellan Bumles shop och Golfrestaurangen. Man kryssar i en lista vilket presentkort man vill ha, och ev belopp om man väljer båda alternativen. Presentkorten kan därefter hämtas i receptionen.
Seniorkommittén

Måndagsgolfen. Order of Merit 2018

Här kan du läsa ställningen i Order-Of-Merit för måndagsgolfen.

Grattis Marianne Falck från Degerfors som vann årets Eclectic-tävling på 48 slag. Hon får spela i Sverigefinalen på Knista GK om en resa till Irland.

Begränsningar i möjligheten till Tidig start.

Då det är väldigt många som begär tidig start (ibland halva startfältet) har seniorkommittén beslutat att bergränsa möjligheten att få tidig start, för att de som måste starta tidigt skall kunna starta något sånär tidigt.

Godtagbara skäl till tidig start är:

- Jobb
- Läkarbesök
- Tandläkarbesök
- Lunch i golfrestaurangen
Ytterligare orsaker kan komma ifråga, men endast i undantagsfall.

OBS! Man kan alltid själv kontakta andra spelare i startfältet och komma överens om att byta starttid med varandra

2018 har vi 20 tävlingar varav 3 partävlingar (2 st inställda pga den sena våren).

Kolla gärna tabellen då det är en manuell uppdatering, vid fel hör av dig till Per-Anders Fors (0705-976688 eller peranders.fors@gmail.com).
Läs mer om tävlingsprogrammet här Tävlingsbestämmelser och program 2018.

Nyheter för året är att man inte kan välja tee i partävlingar, herrar spelar tee 53 och damer tee 46 vid partävlingarna, samt att vi helst skall betala startavgiften med kort.

Seriespel H55, H65, H75 och Distriktsserien

Resultat 2018.

Distriktsserien. Karlskoga blev 3:a i år.
H75. Karlskoga blev god 2:a i H75.
H65 Lag 1. H65-1 blev 8:a i serien och flyttas ned till Div. 3

Tabellerna för resp serie kan du läsa via länkarna nedan.

Från och med säsongen 2014 ligger inte mellansvenska veteranserien under ÖLGF längre.
För att komma till hemsidan för veteranserien är nu länken http://www.msvgolfserier.se/

H55 och Distriktsserien ligger kvar på www.olgf.nu under fliken Senior.

Spelschenma/resultattabell för Karlskogalagen: H55,   H65 Lag1,   H65 Lag2,   H75 och Distriktsserien

/Seniorkommittén

Tävlingsprogram 2018

Här hittar ni aktuella tävlingsprogram och lagledare mm

Lagtävlingar - Seriespel

Tävlingsbestämmelser och spelprogram måndagsgolfen 2018

Här kan du lästa anteckningar från seniorkommitténs möten:

Protokoll 2018-09-06

Protokoll 2018-06-11

Protokoll 2018-04-05

Protokoll 2017-11-23

Protokoll 2017-01-27

Protokoll 2016-08-08

Protokoll 2016-06-13

Protokoll 2016-03-16

Protokoll 2015-11-23

Protokoll 2015-08-03

Seniorkommittén

Seniorkommittén har som mål att entusiasmera seniorerna till deltagande i olika aktiviteter inom klubben och till att berika deras golfaktiviteter. Detta tar sig uttryck i form av arrangerandet av interna tävlingar, typ Måndagsgolf, engagemang i klubbarbetet och förbättring av banorna samt möjligheter till att deltaga i ett stort antal tävlingar på andra banor.
Både för damer och herrar finns det under året möjlighet att delta i ca 60 individuella tävlingar och dessutom i lag i 6 olika serier.
Utöver detta arrangerar kommittén en årlig höstresa för alla seniorer.

Kontaktlista Seniorkommittén