Samarbeten 2022

Kristinehamns GK

Fullbetalande medlem betalar 250 kr i greenfee samtliga dagar i veckan, junior 125 kr.

Nora GK

175 kr i greenfee alla dagar i veckan, gäller samtliga medlemskapstyper förutom greenfeemedlemmar.
50 kr i greenfee på 9-hålsbanan alla dagar i veckan, gäller ej greenfeemedlemmar.

Lindesbergs GK

250 kr i greenfee helgfria vardagar, gäller samtliga medlemskapstyper.

Kårsta GK

Fullbetalande medlem betalar 250 kr i greenfee helgfria vardagar samt efter kl. 14.00 på söndagar.

Falun/Borlänge

200 kr i greenfee alla dagar i veckan, gäller fullbetalande medlemmar.

Hagge GK

25% rabatt på ordinarie greenfee alla dagar i veckan, gäller fullbetalande medlemmar.

Vallentuna GK

Fullbetalande medlemmar spelar fritt alla vardagar och lör/sön/helgdag efter kl. 14.00, övriga tider gäller halv ordinarie greenfee.
Max 3 bollar per vecka, bokning sker tidigast 6 dagar innan speltillfället. Vill ni boka tidigare kontaktar ni klubben, 08-514 305 60.

Övriga samarbeten

1200px -Specsavers _logo

Specsavers har nu glädjen att kunna erbjuda alla medlemmar i Karlskoga Golfklubb 20% rabatt på glasögon (totalpriset) samt alltid kostnadsfri ögonhälsoundersökning, det enda du behöver göra är att uppge ditt golf-id.

För tidsbokning, gå in på www.specsavers.se eller ring 0586-191 22.

Välkommna till oss på torget!

PM Massage

Unna dig en behandling på PM-massage & hälsa

Som en medlemsförmån erbjuder PM-massage & hälsa 15 % på alla behandlingar under 2020/21 till alla medlemmar i Karlskoga Golfklubb.
För tidsbokning kan ni själva gå in på Bokadirekt och kika efter en tid som passar, eller om ni har några frågor är ni välkomna att kontakta oss.

Pernilla Martinez
pernilla@pmmassage.se