Samarbeten 2021

Nora Golfklubb

100 kr i greenfee alla dagar i veckan, gäller samtliga medlemskapstyper.

Bryngfjorden Golf

Fullbetalande medlem spelar fritt helgfri mån-fre förutom under juli månad. Ingen tävlingsgreenfee vid tävling för samtliga medlemmar.

Kristinehamns GK

Fullbetalande medlem betalar 200 kr i greenfee samtliga dagar i veckan.
Vid tävling gäller ordinarie tävlingsgreenfee.

Lindesbergs GK

250 kr i greenfee helgfria vardagar, gäller samtliga medlemskapstyper.

Vadstena GK

Fullbetalande seniorer får 100 kr i rabatt på greenfeen helgfria vardagar samt helgdagar efter kl. 15.00. Juniorer upp till 15 år spelar fritt alla dagar i veckan.
Vid tävling gäller aktuell tävlingsgreenfee. Lör, sön, helgdag samt midsommarafton gäller ordinare greenfee fram till kl. 15.00.

Saxå GK

20% rabatt på ordniarie greenfee helgfri måndag-fredag.

Vallentuna GK

Fullbetalande medlemmar spelar fritt alla vardagar och lör/sön/helgdag efter kl. 14.00, övriga tider gäller halv ordinarie greenfee.
Max 3 bollar per vecka, bokning sker tidigast 6 dagar innan speltillfället. Vill ni boka tidigare kontaktar ni klubben, 08-514 305 60.
Vid tävling gäller ordinarie tävlingsgreenfee.

Övriga samarbeten

1200px -Specsavers _logo

Specsavers har nu glädjen att kunna erbjuda alla medlemmar i Karlskoga Golfklubb 20% rabatt på glasögon (totalpriset) samt alltid kostnadsfri ögonhälsoundersökning, det enda du behöver göra är att uppge ditt golf-id.

För tidsbokning, gå in på www.specsavers.se eller ring 0586-191 22.

Välkommna till oss på torget!

PM Massage

Unna dig en behandling på PM-massage & hälsa

Som en medlemsförmån erbjuder PM-massage & hälsa 15 % på alla behandlingar under 2020/21 till alla medlemmar i Karlskoga Golfklubb.
För tidsbokning kan ni själva gå in på Bokadirekt och kika efter en tid som passar, eller om ni har några frågor är ni välkomna att kontakta oss.

Pernilla Martinez
pernilla@pmmassage.se