Autogiro

Nu äntligen kan ni betala era fakturor via autogiro med möjlighet att dela upp betalning upp till 12 månader. Som exempel betalar man 430 kr/mån i 12 månader som fullbetalande medlem med städavgift i stället för hela beloppet 31 januari. Inga extra avgifter tillkommer.

För att kunna betala sin faktura via autogiro behöver ni teckna medgivande via er internetbank och därigenom godkänna att Karlskoga GK får begära uttag från ert bankkonto. Detta gör ni på följande sätt:

Logga in på er internetbank och begär ett nytt autogiromedgivande för Karlskoga GK. Detta brukar man hitta under rubriken Betalningar på internetbanken. Sök sedan på Karlskoga Golfklubb och följ instruktionerna som följer. Som betalarnummer anger ni ert golf-id utan streck mellan födelsedata och kontrollnummer. Detta är det sätt vi rekommenderar då det är snabbt och enkelt, både för er och för oss.

Ni måste ange om ni vill dela upp betalningen på mindre än 12 månader.

Kontakta oss gärna på kansliet om ni har några frågor om autogiro så hjälper vi er!