Tidsbokningsregler

Tidsbokning 2016

Tidsbokning gäller alla dagar kl. 06.00-20.00, övriga tider används pegrännan vid starterhuset.

Starttid kan bokas 14 dagar framåt i tiden förutom starttiderna mellan kl. 08.00-13.50 på lördagar och söndagar som kan bokas 5 dagar framåt i tiden.

Man får ha fyra tider bokade samtidigt varav två på lör/sön/helgdag, dock max en starttid per dag.

• Vid bokning skall golf-id på samtliga spelare anges.
  • Vid hög beläggning på banan tillåts endast 3 och 4-bollar att starta.
  • Om spelare ej avbokar sin tid kommer klubbledningen att varna, och vid upprepade tillfällen, stänga av vederbörande från bokning under två veckors tid.
  • Greenfeegäster som bokar två eller fler bollar samt stuggäster kan boka samtliga tillgängliga tider utan tidsbegränsning.

• Tidbokningsreglerna kan komma att ändras under säsongen.

Starttid skall bokas via golf.se, mgmobil.golf.se som är mobilanpassad, eller vid terminalen på golfklubben. Vid behov kan du kontakta receptionen, tfn 0586-72 86 90, så hjälper vi till att boka starttid åt er.

Även under 2016 kommer vi att titta extra på bokningar under lördagar/söndagar och helgdagar.

Tyvärr förkommer det ofta att det inte är rätt personer bokade i bollen och att man bokar en fyrboll när man vet att man inte blir fler än två spelare. Då vi har väldigt hårt tryck på vår 18-hålsbana under dessa dagar kommer missbruk av bokningssystemet att rapporteras.

Det är väldigt viktigt att ni inte slår ut innan er starttid vid hårt tryck på banan för att undvika köbildning under ronden.