Boende

Karlskoga Golfklubb har tre egna stugor för uthyrning samt en husvagnsparkering med elstolpar.

Vi har även samarbete med Karlskoga Hotell som erbjuder golfpaket för sina gäster.

Frökenborg

Frökenborg ny

Bo i eget fullt utrustat hus endast 5 minuter från första tee! Huset, som kallas Frökenborg, ligger mycket vacket intill vår nio-håls bana med tillgång till uteplats och grillmöjligheter med totalt 8 bäddar. Fullt utrustat kök samt dush och toalett finns i stugan. Vi tillhandahåller handdukar, sänglinnen tas med själv. Avgifterna per dygn och person är:

Övernattning 200 kr
Övernattning & greenfee vardag   550 kr
Övernattning & greenfee lör/sön/helg 650 kr

Campingstugor

Stugor

Karlskoga Golfklubb har två stugor att hyra ut i direkt anslutning till banan, varje stuga innehåller fyra bäddar samt ett trinettkök. Dush och toalett finns att tillgå i klubbhuset. Vi tillhandahåller handdukar, sänglinnen tas med själv. Avgifterna per dygn och person är:

Övernattning 150 kr
Övernattning & greenfee vardag   500 kr
Övernattning & greenfee helg 600 kr

För bokning av boende och husvagnsplatser, kontakta reception via telefon, 0586-72 81 90 eller info@karlskogagk.se.

Husvagnsuppställning

Vi har även husvagns/husbilsplatser på asfalterad yta med eluttag som kostar 150 kr per dygn. Man har då tillgång till omklädningsrum, dusch och bastu i klubbuset mellan kl. 06.00-22.00.

Logotyp Karlskoga Hotell

Karlskoga Hotell har ett centralt och lättillgängligt läge bara ca 10 minuters bilresa från Karlskoga GK.

Här bor du i bekväma, moderna och nyrenoverade hotellrum och bilen parkerar du enkelt och kostnadsfritt på vår stora parkering.

Uppge kampanjkod "KARLSKOGAGK" när du bokar för bästa pris!
Boka ditt boende på www.karlskogahotell.se eller ring oss på 0586-637 40

Interör Karlskoga Hotell