Boende

Frökenborg

Frökenborg ny

Bo i eget fullt utrustat hus endast 5 minuter från första tee! Huset, som kallas Frökenborg, ligger mycket vacket intill vår nio-håls bana med tillgång till uteplats och grillmöjligheter med totalt 8 bäddar. Fullt utrustat kök samt dush och toalett finns i stugan. Vi tillhandahåller handdukar, sänglinnen tas med själv. Avgifterna per dygn och person är:

Övernattning 200 kr
Övernattning & greenfee vardag   450 kr
Övernattning & greenfee lör/sön/helg 550 kr

Campingstugor

Stugor

Karlskoga Golfklubb har två stugor att hyra ut i direkt anslutning till banan, varje stuga innehåller fyra bäddar samt ett trinettkök. Dush och toalett finns att tillgå i klubbhuset. Vi tillhandahåller handdukar, sänglinnen tas med själv. Avgifterna per dygn och person är:

Övernattning 150 kr
Övernattning & greenfee vardag   400 kr
Övernattning & greenfee helg 500 kr

För mer information angående boende, kontakta kansliet på telefon, 0586-728 190 eller e-post

Husvagnsuppställning

Vi har även husvagns/husbilsplatser med eluttag som kostar 100 kr per dygn. Man har då tillgång till omklädningsrum, dusch och bastu i klubbuset mellan kl. 06.00-22.00.