Samarbete Karlskoga GK - Degerfors Golf

Från och med 2012 kan alla fullbetalande medlemmar köpa ett Golfpass som ger fritt spel på Degerfors Golfs anläggning hela säsongen.

2018 kostar Golfpasset 1 795 kr för seniorer och 900 kr för juniorer.
Golfpasset köper du genom att kontakta kansliet på telefon 0586-72 81 90, eller e-post, info@karlskogagk.se.

Observera att medlem som byter klubb mellan Karlskoga/Degerfors efter 2012-01-20 är förhindrad att köpa Golfpasset, detta för att förhindra oönskad rörlighet av medlemmar mellan klubbarna.

Vi har även inlett ett utbyte mellan Karlskogas Seniorgolf och Degerfors Antikrunda. Detta innebär att damer över 50 år respektive herrar över 55 år endast betalar startavgift när de deltar i Antikrundan i Degerfors på onsdagförmiddagar. Anmälan till tävlingen sker som vanligt via golf.se.